Inloggen Registreren

Account

Inloggen Registreren

Selecteer jouw Universiteit of Hogeschool

Al ruim 10.000 cursisten gingen je voor..

Veelgestelde vragen


Wanneer je bent aangemeld voor een van onze cursussen, zie je na het inloggen op de website de bijbehorende locatie in ‘Mijn Rooster’.
De meeste cursussen vinden plaats in de faculteitsgebouwen van de betreffende universiteit.
StudySquare biedt een zeer compleet lespakket aan, waarbij je wordt ondersteund door de beste tutoren. Daarnaast heeft StudySquare een slagingspercentage van maar liefst 83%. Tot slot hanteren wij de zogeheten slagingsgarantie: mocht je wel een cursus gevolgd hebben, maar het tentamen voor dat betreffende vak niet gehaald hebben, dan kun je kosteloos meedoen aan de superstoomcursus van de herkansing.
Je krijgt van StudySquare bij de cursus een syllabus en een StudySquare pen.
Over het algemeen duurt een 2/3/4 Weekse cursus en Stoomcursus 9 of 12 uur, dat is afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het betreffende vak. Deze uren zijn meestal verdeeld over 3 of meer sessies. De SuperStoom is in 1 sessie van 6 of 8 uur.
De cursusgroepen bestaan uit 5 tot maximaal 16 personen. Bij de SuperStoom kan het maximum aantal personen oplopen.
Ja dat kan, mail daarvoor naar de betreffende manager van jouw faculteit. Zie Contact. Vermeld hierbij om welke cursus het gaat.
Ja, ook voor de herkansingen organiseert StudySquare cursussen.
Individuele les is niet mogelijk. Kleine privé groepen zijn wel mogelijk, mail naar info@studysquare.nl.
Elke les is essentieel, mocht je van tevoren weten dat je een les niet kunt volgen, mail dan naar info@studysquare.nl dan kunnen wij je wellicht nog in een andere groep indelen.
Dat is mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat je waarschijnlijk een essentieel deel van de lesstof mist.
Indien je graag een cursus zou willen volgen, maar wij de cursus nog niet aanbieden, mail dan zo snel mogelijk naar info@studysquare.nl dan zullen wij de mogelijkheden bekijken.