Inloggen Registreren

Account

Inloggen Registreren

Selecteer jouw Universiteit of Hogeschool

Al ruim 10.000 cursisten gingen je voor..

Toetsweek Trainingen

Gedurende het schooljaar zijn er altijd zogeheten toetsweken. Voor de scholieren die in hun examenjaar zitten, heet deze toetsweek de SE-week. StudySquare organiseert hiervoor per vak en per toets een training. Deze training sluit naadloos aan op een bepaalde toets van een bepaalde school. Let goed op of jouw middelbare school ertussen staat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je ons altijd mailen om een training op te zetten.

De Toetsweek-training wordt op de Vrije Universiteit van Amsterdam gehouden en duren gemiddeld 3 tot 4 uur per vak. De groep bestaat uit gemiddeld 5 tot 15 leerlingen. De tutor zoekt precies uit wat jij moet weten voor je specifieke toets en maakt een lesprogramma. Bij de training krijg je een syllabus waarin de betreffende theorie samengevat is en waarmee je kunt oefenen met relevante opdrachten voor je aankomende toets.

Bekijk alle trainingen

Examen Trainingen

Welkom op de pagina van de Examencursus 2022 van StudySquare. Al meer dan 4 jaar worden op de Vrij Universiteit examentrainingen gegeven. Deze 1- en 2-daagse cursussen worden 5 keer aangeboden tussen maart en mei(deels voorjaarsvakantie en deels meivakantie).

De Examentraining is erop gericht vmbo-, havo- en vwo-leerlingen optimaal op het eindexamen voor te bereiden. Ook nemen steeds meer leerlingen deel aan de cursus om hun inlotingskans te vergroten voor een studie waarvoor een numerus fixus geldt. De examenstof en onze bekende stappenplannen worden uitgebreid geoefend tijdens de cursus. Zo neemt niet alleen je zelfvertrouwen toe maar ga je tevens goed voorbereid het examen in. Om jezelf te van een plaats te verzekeren kun je nu al vrijblijvend plekken reserveren voor de examentrainingen die jij wenst te volgen. Klik op de button hieronder en vul het formulier in!

Reserveer een plek